Matematica Online
Teste, probleme rezolvate, manuale
Concurs online
- O problemă pe zi -

(1 iunie - 31 august, 2007)

Clasamentele finale :

IUNIE :  Cl 5   Cl 6   Cl 7   Cl 8   Cl 9   Cl 10   Cl 11 
IULIE :  Cl 5   Cl 6   Cl 7   Cl 8   Cl 9   Cl 10   Cl 11 
AUGUST :  Cl 5   Cl 6   Cl 7   Cl 8   Cl 9   Cl 10   Cl 11 
 
Arhiva :

  Regulamentul concursului
   
 • Scopul — Invatarea matematicii intr-un mod atractiv.
 • Conditii de participare
    -  La concurs poate participa orice utilizator inregistrat al matematic.ro.
    -  Exista de fapt concursuri distincte pentru fiecare din clasele V - XI. Un utilizator poate participa la oricare si oricate dintre acestea.
    -  Concursul lunii iunie este cu acces gratuit (in lunile urmatoare este posibila introducerea unei taxe de acces).
 • Modul de desfasurare
    -  In fiecare zi a lunii vom posta cate o problema, insotita de mai multe variante de raspuns, dintre care numai una este corecta.
    -  Alegerea raspunsului corect se puncteaza cu 1 punct. Alegerea unui raspuns gresit atrage insa depunctarea cu 1 punct.
    -  Nu este obligatorie participarea zilnica dar nici nu se poate raspunde pentru problema unei zile decat in acea zi (intre orele 0.00-24.00) .
 • Clasamentele
    -  Se realizeaza dupa numarul total de puncte. In caz de egalitate se tine cont de numarul cat mai mic al raspunsurilor gresite, iar daca egalitatea persista, au intaietate utilizatorii care au raspuns la problema ultimei zile, penultimei, samd.
    -  Daca si dupa aplicarea acestui criteriu egalitatea se mentine, atunci se va tine seama de vechimea ca utilizator al matematic.ro.
 • Premii
    -  Matematic.ro nu se obliga sa acorde vreun premiu, dar face eforturi pentru a atrage cat mai multi sponsori. In consultare cu acestia, matematic.ro va stabili modul de atribuire a premiilor, dupa urmatoarele principii:
    -  Vor fi oferite la cat mai multi participanti, dar cu prioritatea data de locul din clasament si de calitatea de a fi absolvit clasa respectiva in anul 2007.
    -  Pot fi acordate si pemii de participare, prin tragere la sorti, pentru a nu descuraja utilizatorii care intra mai tarziu in concurs. (Oricum, acestia au sansa de a participa de la inceput in concursul lunii urmatoare).
Teste, probleme rezolvate, manuale
matematica interactiv, concurs online, probleme rezolvari, problema grila, liceu, clasa, teste, subiecte, gimnaziu, concursuri de matematica, premii
matematica interactiv, concurs online, probleme rezolvari, problema grila, liceu, clasa, teste, subiecte, gimnaziu, concursuri de matematica, premii